woensdag 29 juli 2009

Stretching with Mik

A short course stretching with Mik.
Mik doing some exercises. I only repeat what he is doing.

Inner upperlegs, calfs, hamstrings and quadriceps.


donderdag 23 juli 2009

My new ride!!

Ik vind hem prachtig. Mijn nieuwe Cervelo S3. Met dank aan Veltec en Roelofs fietsspeciaalzaak.

Dit frame is in verschillende kleurvariaties verkrijgbaar. De "Olympic" versie, de "Tour de France" editie en de reguliere zwart/grijse combinatie. Ik heb bewust gekozen voor de neutrale standaard kleuren. Met deze neutrale kleuren kan ik nog jaren vooruit zonder dat ze uit de mode raken. Bovendien passen de kleuren van de nieuwe Dura Ace groep hier uitstekend bij.

Hieronder twee foto's. De S3 met standaard (trainings) uitrusting en in wedstrijdmodus.

Specificaties:
(de onderdelen en foto's zijn "clickable")
frame: Cervelo S3 (black/silver)
gruppo: Shimano Dura Ace 7900
stuur: Easton EA70
stuurpen: Easton EA90
opzetstuur: Profile T2+ Cobra
zadel: Specialized Phenom SL
wielen: Mavic Open Pro
achternaaf: CycleOps Powertap Pro+
voornaaf: CycleOps

wielen: Easton EC90 TT
achternaaf: CycleOps Powertap SLC+

Ik kan veel vertellen over deze fiets, maar daar is dit blog niet geschikt voor. Spreek mij gerust aan als je meer wilt weten over de keuze van deze fiets.

Het enige wat nu nog gewijzigd gaat worden is dat ik van het Profile T2+ Cobra opzetstuur de zwarte grepen ga vervangen door de white edition.

dinsdag 14 juli 2009

Zwemtrainingen in Zeist

Ik train al geruime tijd elke zaterdagochtend in Zeist. Daar wordt ik gecoached door George Sievering om mijn zwemprestaties te verbeteren. Een goede training om het weekend mee te beginnen.

Voor komend seizoen is er ruimte ontstaan om nieuwe atleten bij deze trainingsgroep te halen. Dus als jij je zwemprestaties wil verbeteren zou ik hier eens over nadenken. De trainingen zijn hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van je zwemtechniek. Je niveau is niet van belang. Wel je inzet en discipline om jezelf te willen verbeteren. De trainingen vinden plaats in het zwembad op het KNVB sportcentrum. Van 07.00 - 09.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.georgesports.eu. Triatleten die op dit moment bij deze groep zwemmen zijn o.a. Evert Scheltinga, Diederik Scheltinga, Cesar Beilo en Henk van Pelt.

woensdag 8 juli 2009

Opa

Nu een keer een berichtje dat niet over mijzelf gaat, maar over een man met wie ik de eerste 25 jaar van mijn leven heb samengewoond.

Thé Nissen, mijn opa, is vorige week donderdag overleden. Omdat hij veel heeft betekent voor de dorpsgemeenschap en het verenigingsleven waar hij woonde stonden in diverse kranten "In Memoriam" berichten die ik graag wil delen. We hadden veel overeenkomsten en ik heb veel van hem geleerd en genoten. Klik op de afbeelding voor een vergroting.






foto: www.groetenuitgendt.eu