maandag 21 september 2009

100 % score

Alle triatlons waaraan ik dit seizoen heb deelgenomen heb ik gewonnen!  :-)

De skeelertriatlon van volgende week gaat niet door. Daarom vond ik het leuk om aan de (half open) clubkampioenschap van de triatlon vereniging in Arnhem mee te doen. Erg leuk evenement!

Een traject van 600 m zwemmen in de Rijkerswoerdse plassen. Vervolgens ongeveer 25 km fietsen en tot slot 6,2 km hardlopen rondom het zwemwater.

Ik had een slechte startplaats uitgekozen. Diederik Scheltinga zwemt hier vaker blijkbaar. Hij had een plaats bij de start waar het veel langer ondiep bleef. Pas vlak voor de landgang zat ik enigszins bij hem in de voeten. Tijdens het fietsen hebben we elkaar niet uit het oog verloren. Tot ongeveer 5 km hebben we samen gelopen. Daarna ontstond langzaam een gaatje.  Ik merkte dat het lopen al een stuk harder ging dan vier weken geleden in Doetinchem. Geen idee van tijden. Volgens mij had ik 1.10 uur op de klok. Diederik Scheltinga tweede, Bas Hageman derde, Bas Bluysen vierde. Verder geen idee. Binnenkort een linkje naar de uitslagen.

Ik heb erg genoten van de gezellige sfeer, het mooie weer en de fantastische organisatie!  Hierbij wat foto’s van dit evenement.

Nu is het tijd om een goede basis te leggen voor volgend jaar. Ik houd jullie op de hoogte.

IMG_1904  

Afbeelding kaart