woensdag 26 januari 2011

Veltec

Ook de samenwerking met Veltec loopt al enkele jaren. Veltec is importeur voor de Benelux van onder meer Cervelo, BMC, Wilier, Ultima, Sidi, Rotor, CycleOps en Profile. Allemaal topmerken dus.

Zij hebben mij in het verleden geholpen met onder meer mijn Cervelo fietsen (SLC van 2008 en de S3 vanaf 2009) en Powertap vermogensmeters. Dit jaar komen daar in ieder geval Sidi schoenen bij.

In oktober heb ik geassisteerd op de Bikemotion door CycleOps produkten te demonstreren.

 

woensdag 19 januari 2011

Vahali Shipyards

Voor het derde achtereenvolgende jaar is Vahali Shipyards mijn hoofdsponsor.

Vahali Shipyards bestaat onder meer uit scheepswerven in Gendt en Servië.

De ondersteuning bestaat uit financiële middelen. Dit komt neer op het kostenverschil tussen recreatieve sport en topsport, exclusief de materialen. En dit jaar komt daar een eigen wieler- en triatlonkledinglijn bij.

De samenwerking is helemaal top. Mijn contactpersoon en CEO van Vahali is een druk bezet man. Maar hij reageert altijd op mijn verzoeken en verhalen.

vrijdag 14 januari 2011

Goossens Raceshops

Nog een nieuwe partner voor 2011: Goossens Raceshops gevestigd in Borculo, Groenlo, ‘s-Heerenberg en Velp.

Na mijn verhuizing naar Groenlo in het voorjaar kwam ik in contact met deze fietsspeciaalzaken. Mooie winkels, uitstekend personeel en dito service. We zijn samen gaan zoeken naar een vorm waarbij we elkaar kunnen ondersteunen.

De vorm die we hebben gevonden spreekt mij erg aan. Ik ga onder meer informatieavonden verzorgen over sportvoeding en artikelen schrijven voor hun magazine. Leuk om te doen en op deze manier voel ik mij betrokken bij een sponsor. Dit werkt voor mij erg goed.Goossens ondersteunt mij met wielerkleding en –producten.

zaterdag 8 januari 2011

Powerbar

De volgende in het rijtje sponsors voor 2011 is Powerbar.

De samenwerking met Powerbar loopt al wat jaren. Ik heb inmiddels een aantal innovatieve productonwikkelingen meegemaakt. Daarvan is C2max waarschijnlijk de meest spraakmakende. (bepaalde verhouding glucose/fructose waardoor het lichaam meer en sneller koolhydraten kan verwerken). Deze C2max formule wordt in veel producten toegepast, zoals de Gels en Energize Sportsdrink. Daarnaast maak ik veel gebruik van de Recovery Drink die een combinatie van snelle en langzame koolhydraten en verschillende soorten eiwitten bevat. En als je het echt lekker wil hebben neem je natuurlijk de ProtienPlus; 80% eiwitten in de smaak Lion Crisp.

Naast de producten van Powerbar gebruik ik ook graag PeptiPlus. Een high-end sportdrank met toevoegde eiwitten.