woensdag 31 augustus 2011

Winst in Doetinchem

Het gedeelte dat ik liever een dag eerder aan de start had gestaan, skip ik even ......

Lekker een wedstrijdje in de buurt. Rustig op de fiets naar Doetinchem (1,5 uur). Klein beetje ingelopen en de warming-up voor het zwemmen aan het elastiek gedaan. Bijkletsen met bekenden en op naar de start. Lekker relaxed dus. Genieten van de sport.

Start was goed. Een triozwemmer kwam met een kleine voorsprong uit het water. Daarachter een groepje met Frank Heestermans, Koen de Haan en ik.

Snel gewisseld (wat nieuwe wisseltechnieken toegepast) en het gat naar de triofietser dichtrijden. Overigens wist ik pas dat het om een trio ging, toen ik de fietser bijhaalde. Het duurde lang voordat ik bij hem was: na ongeveer 17 km fietsen. Voorsprong opbouwen ging sneller toen ik hem eenmaal had bijgehaald.

Vanaf dat moment werd het een solo ritje. Met 1.15 minuut voorsprong begonnen aan het lopen. Relaxed gestart en het laatste rondje lekker genieten resulteerde in de volgende rondetijden: 8.54, 8.52, 8.52 en 9.43.

Omdat ik de trainingen pas sinds 3,5 week weer heb kunnen oppakken, ben ik tevreden met dit resultaat en dat mijn knie weer sterk genoeg is.

Uitslag:
1) Eddy Lamers 1.52.07
2) Frank Heestermans 1.55.40
3) Rinse van de Ouwelen 1.56.29

Volledige uitslag
Geen opmerkingen: