zondag 26 juni 2011

Adelaarskalender triatlon Gendt update 2011

Het nieuwe parkoers van de Gendtse triatlon is natuurlijk niet vergelijkbaar met die van de voorgaande edities. Maar het zou jammer zijn om vanaf dit jaar opnieuw te moeten beginnen met de adelaarskalender. Vandaar gewoon een update.

Bij de heren verdwijnt Bram van de Bergh helaas met twee tijden uit de lijst (2006 en 2005). En dat terwijl hij wellicht de beste prestatie van alle deelnemers heeft neergezet vandaag. Vijfvoudig winnaar Bas Bluyssen zien we ook niet meer terug. Zijn tijd uit 1995 was de oudste uit deze top 25. De tijd van Evert Scheltinga uit 2006 en mijn eigen tijd uit 1997 komen ook te vervallen.

Evert Scheltinga, Cornelis Scheltinga, Diederik Scheltinga, Marcel Gierman en Rob Kwaaitaal zetten (weer) een mooie tijd neer en krijgen een mooie vermelding op deze lijst met de snelste tijden van de triatlon in Gendt.

Ook bij de dames snelle tijden dit jaar. Saskia Elemans wint de triatlon en komt in de top 15 allertijden binnen op plaats 5. Nicole Voet (9) en Danielle Riem (11) zijn nieuwkomers op de lijst.

De tijd van Saskia Elemans van vorig jaar verdijnt van de kaart. Net als de oudste tijd van Mitzy Nieuwenhuizen uit 1994 en de tijd uit 2007 van Linda van Vliet.

Geen opmerkingen: